Antikancerogeni iz prirode

slacica

Antikancerogeni iz prirode su zdrave namirnice koja imaju snažna antikancerogena svojstva.

Antikancerogene namirnice su:

Jagode

Jagode su možda i najbolji izbor, jer imaju malo kalorija, mogu se naći svuda i u jeku sezone im obično padne cena. Jedna šolja jagoda ima jedva 46 kalorija i pomaže vam da se borite protiv raka kože, dojke, jednjaka i mokraćne bešike. Kada kupujete jagode, vodite računa da još imaju zelenu „kapicu“ i da nisu gnjecava ili plesnjive.

Spanać

Vlakna, folati (B vitamin) i antioksidansi u sirovom spanaću pomažu vam da se zaštitite od raka usta i glasnih žica. Jedna šolja spanaća ima svega sedam kalorija, pa slobodno jedite koliko vam je volja.
Pacijenti koji uzimaju sredstva za razređivanje krvi, trebalo bi da ograniče unos ove namirnice, jer vitamin K koji sadrži može dovesti do stvaranja krvnih ugrušaka.

jacanje-imuniteta-banner

Ananas

Žuta voćka ima nizak nivo natrijuma, slatka je i pomaže u održavanju dobre telesne linije. Odličan je izbor za užine ili deserte i bogat je vitaminom C. Proleće je idealno vreme za detoksikaciju celog tela. Ako naglasak stavite na voće i povrće koji u sezoni nisu skupi, uštedećete novac, a biti zdraviji.

Slačica

Ako ne volite spanać, isprobajte slačicu ukoja ima potpuno drugačiji ukus. Skuvajte ih sa malo maslinovog ulja i bez soli pa će tako imati oko 85 kalorija. Obogatite joj ukus sa nekoliko kapi limunovog soka.

Brokoli

Brokoli donosi brojne koristi, naročito za žene koje su preživele rak dojke. Takođe, ova namirnica je važna i u sprečavanju pojave raka debelog creva.
U jednoj porciji , brokoli ima samo 30 kalorija, a prepun je vlakana koja pomažu da digestivni trakt bolje funkcioniše. Uz to, ova kupusnjača štiti i od raka kože i štiti vas iznutra od opekotina od sunca.


Gljiva kordiceps

Najnovija istraživanja dokazuju da Cordyceps sinesis ima i antikancerogeni efekat (sprečavanje rasta ćelija tumora), a ukazuju i na njegovo snažno antioksidantno dejstvo. Jačanje imuniteta podstiče organizam u borbi sa malignim ćelijama. Njegovim konzumiranjem zabeleženo je značajno poboljšanje opšteg stanja i kod obolelih od leukemije, kao i kod oboljenja bubrega i jetre. Zabeležena je i njegova sposobnost regulacije nivoa šećera u krvi, a od velike je pomoći i ljudima koji su pretrpeli moždani udar. Brojna istraživanja ukazuju i na njegovo antivirusno i antibakterijsko dejstvo.


Super FORMULA PRIMED 13 Forte podiže imunološki sistem organizma. deluje kao pomoćno sredstvo u prevenciji i tretmanu teških bolesti. pomaže kod virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija.

Poručite na vreme Vašu potpuno Prirodnu Super Formulu za podizanje imunološkog sistema organizma

antikarcionm-primed13-fortePrimed 13 Forte je prirodan preparat na bazi meda, medicinskih gljiva Kordiceps, Reishi i Shitake, obogaćen jezgrom koštice kajsije. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Upotreba PRIMED 13 FORTE preparata se preporučuje za jačanje imunološkog odgovora organizma i kao pomoćno sredstvo u prevenciji i tretmanu malignih bolesti. Svaka od medicinskih gljiva koje ulaze u sastava preparata ima izreženo antioksidativno i zaštitno antikancerogeno dejstvo, i u ovom preparatu se ova njihova svojstva međusobno dopunjuju. Jezgro kajsijine koštice sadrži vitamin B17, čime doprinosu ukupnom antikancerogenom dejstvu preparata.