Životni vek sa karcinomom

Zivotni vek


Životni vek pacijenata sa tumorom u velikoj meri zavisi od mesta na kom se tumor nalazi, pokazali su rezultati velikog francuskog epidemiološkog istraživanja.

Osim toga, dužina života nakon pojave raka se poboljšala u poslednjih 15 godina kada je u pitanju većina tumora, zahvaljujući napretku terapija i pravovremenom dijagnostikovanju.

Tako se život ljudi obolelih od najčešćih oblika raka – prostate, debelog creva i dojke nakon pojave bolesti povećao na pet godina.

Stopa onih koji su preživeli tumor veća je kod žena nego kod muškaraca.

Uticaj mesta na kom se rak nalazi potkrepljuju podaci da 93 odsto pacijenata obolelih od raka testisa nastavi da živi još 10 godina nakon otkrivanja bolesti. Kod dugih vrsta tumora, posle otkrivanja bolesti, toliko poživi manje od 10 odsto obolelih.

Kod nekih vrsta raka je, međutim, prognoza je i dalje loša. To važi pre svega za one vrste karcinoma koji se vezuju za alkohol i duvan, kao što je rak pluća.

Zato je protiv ovih vrsta raka najefikasnija borba protiv poroka i zavisnosti, koji su dokazani faktori rizika za pojavu malignih tumora.

 

Prirodni preparat Primed 13 forte za jačanje imuniteta, na bazi lekovite gljive kordiceps koja snažno podiže imuni sistem, imobiliše odbrambene snage organizma i tako preventivno deluje na pojavu mnogih opakih bolesti. Primed 13 Forte ima izraženo antioksidativno delovanje i time štiti ćelije organizma od raznih oštećenja. Antikancerogeno dejstvo kordicepsa čini ovaj preparat pogodnim u prevenciji mnogih malignih bolesti, kao i u toku lečenja radioterapijom i hemoterapijom radi jačanja organizma i smanjivanja neželjenih dejstva ovih oblika lečenja.