vakcina

Vakcina sa Kube pretvara uznapredovali karcinom u hronično oboljenje

Kubanska vakcina protiv raka pluća, koja bi uskoro trebalo da bude registrovana u Srbiji, transformiše kancer u hronično oboljenje i pacijente koji je redovno primaju održava u životu, izjavio je kubanski imunolog Pedro Kamilo Rodriges.
Postoje jasni kriterijumi po kojima se određuju pacijenti na koje ta vakcina deluje, a rezultati pokazuju da zavidan broj bolesnika, pošto su je primili, žive duže od pet godina, što bi bez “cimavaksa” bilo nezamislivo, naveo je Rodriges.
Cimavaks EGF je namenjen pacijentima koji imaju nemikrocelularni karcinom pluća u poodmakloj, trećoj B ili četvrtoj fazi. Najnoviji rezultati pokazuju da vakcina ima najbolji efekat kod pacijenata koji imaju povišen nivo faktora EGF, odnosno faktora rasta koji izaziva nastanak metastaza.
Cilj i svrha ove vakcine nije da izleči bolesnika koji ima karcinom pluća u poodmaklom stadijumu, već da on sa bolešću nastavi da živi. Tačnije, vakcina usporava i zaustavlja napredovanje metastaza na druge organe. Samim tim se povećava preživljavanje i kvalitet života.
Pomenuta Cimavaks EGF‘ vakcina transformiše kancer u hronično nezarazno oboljenje, kao što su hipertenzija ili dijabetes, a pacijenti u tom slučaju redovno primaju vakcinu koja ih održava u
životu, kao insulin dijabetičare.
Kad je reč o mogućim kontraindikacijama, treba naglasiti da je vakcina “cimavaks EGF” bezbedna i kao takvu ju je registrovala kubanska agencija za lekove “CECMED”.

Primed 13 Forte formula za jačanje imunološkog sistema

antikarcionm-primed13-fortePrimed 13 forte je  prirodan preparat na bazi meda, medicinskih gljiva Kordiceps, Reishi i Shitake, obogaćen jezgrom koštice kajsije. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive. Upotreba PRIMED 13 FORTE preparata se preporučuje za jačanje imunološkog odgovora organizma i kao pomoćno sredstvo u prevenciji i tretmanu malignih bolesti. Svaka od medicinskih gljiva koje ulaze u sastava preparata ima izreženo antikancerogeno dejstvo, i u ovom preparatu se ova njihova svojstva međusobno dopunjuju. Jezgro kajsijine koštice sadrži vitamin B17, čime doprinosu ukupnom antikancerogenom dejstvu preparata.