Iskustvo kod kancera grlića materice!

PRIMED 13 kordiceps iskustvoJovana B. iz Pančeva, 46 godina navodi da nikada nije imala zdravstvenih problema sve do Januara ove godine kada se javio vaginalni iscedak i oskudno kontaktno krvarenje.

Odmah se javila svom ginekologu gde je nakon pregleda uradila Papanikolau test, kolposkopiju a kasnije i biopsiju grlića. Nakon svih pretraga utvrđeno je da se radi o karcinomu grlića materice i to Ib stadijum. Odmah joj je predložena hirurška intervencija na šta je Jovana i pristala.

Istražujući na internetu o samoj bolesti o terapiji i stepenu izlečenja naišla je na savet da se kod takvih stanja kao dodatak terapiji u cilju bržeg oporavka nakon operacije, boljeg podnošenja dodatnih terapija i u samoj prevenciji razvijanja metastaza preporučuje PRIMED 13 kordiceps koji ima jak antioksidativni efekat i jača organizam. Uz konsultaciju sa svojim apotekarom, a kasnije i sa PRIMED timom, pre operacije je krenula da koristi PRIMED 13 kordiceps i čajeve od lekovitih gljiva koje su joj preporučile doktorka i nutricionista u PRIMED Biljnoj Apoteci.

Kako navodi nakon operacije brzo se oporavila, a lakše je podnela i zračne terapije koje je imala bez ikakvih negativnih propratnih efekata.

Od kako koristi PRIMED 13 kordiceps oseća se vitalnije i jače i pored svih nedaća.

Nastaviće i ubuduće da koristi ove preparate jer do sada je sve bilo u redu bez pojave novih problema.

Primed 13 forte je  prirodan preparat na bazi meda, medicinskih gljiva Kordiceps, Reishi i Shitake, obogaćen jezgrom koštice kajsije. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive. Upotreba PRIMED 13 FORTE preparata se preporučuje za jačanje imunološkog odgovora organizma i kao pomoćno sredstvo u prevenciji i tretmanu malignih bolesti. Svaka od medicinskih gljiva koje ulaze u sastava preparata ima izreženo antikancerogeno dejstvo i u ovom preparatu se ova njihova svojstva međusobno dopunjuju. Jezgro kajsijine koštice sadrži vitamin B17, čime doprinosu ukupnom antikancerogenom dejstvu preparata.